Nejnovější recenze ze sekce Odstraňovače žmolků
- velmi dobře funkční
- levný
- nemá možnost připojení siťového adaptéru
Opravdu div, že se tak levným zařízením dá zbavit tak otravných žmolků na oblečení. Jde to, a navíc rychle a snadno.
Vždyť je to jeden z nejlevnějších odžmolkovačů. Podle mne je to zřejmě stejný přístroj, jako Solac Q603, který ale stojí bezmála dvojnásobek.
Škoda jen, že nemá možnost připojení síťového adaptéru.
Doporučuji proto použít alkalické baterie, které poskytnou dobrý výkon až do konce, narozdíl od obyčejných, které postupně slábnou.
Pokud byste chtěli síťové napájení, tak je možnost koupit opět zřejmě totožný Solac H101, který má navíc konektor pro připojení adaptéru, který je obsažen v balení, stejně jako nabíjecí baterie. Ovšem tato varianta stojí bezmála čtyřnásobek, což má nulovou návratnost. Za ty peníze můžete totiž vesele kupovat alkaliky - ty vydrží dost a navíc kdo ví, kolik toho vydrží samotný přístroj - co čtu, tak tu jsou lidi co kupují již druhý apod. odžmolkovač. Při ceně BSM 203 mne nic mrzet nebude, ale alternativního Solacu H101 již cena jistě zamrzí.
- Jsem nadšená, oblečení zase jako nové.
Píjemné pekvapení, moc jsem nevěrila..
- Napájení ze sítě i bez.
- Účinný.
- Snadné použití.
- Musíte si dávat pozor, abyste nepřesekli nitku, ale to už je jen o šikovnosti. :)
Snadno se používá a výsledky jsou opravdu viditelné. Výhodou je, že je napájen ze sítě, ale po nabití funguje i bez ní.
Vyzkoušeno zatím 2x.Funguje bez problémů.
- Malý,levný.
- Nemám ozkoušené jiné odžmolkovače,ale na některých materiálech nejsem příliš spokojena s výsledkem.
Jen se bojím, abych jej brzo nezavařila či neotupila, ještě mě čeká přiliš mnoho žmolků:-) Ale zas za tu cenu, proč ne.
- Síťový provoz.
- Skvělá cena ve srovnání s odžmolkovači na bateriový provoz.
- Přídavný kroužek s kartáčkem takřka nepoužitelný.
Doporučuji.
- Účinný,spolehlivý
vřele doporučuji
- Dobře plní svoji funkci.
- zatím žádné
Doporučuji pro domácí údržbu oděvů.
- všecko dobrý
- akumulátor funguje, i po roce
OPRAVA předchozího příspěvku: Dnes jsme ho vyčistili a funguje jako nový.
- Splnil má očekávání.
Tento produkt jsem si vybrala na základě doporučení jiných zákazníků na internetu. Po prvním použití jsou mé dojmy veskrze kladné a na základě toho bych je doporučila i ostatním. Více hodnotit je dle mého názoru předčasné. S obchodem jsem spokojená a prozatím nemám důvod si, více než je nutné, dávat pozor.
- - odžmolkovává velice dobře
- - jednoduchá obsluha
- - dobíjí se el. proudem (má v sobě zabudován akumulátor)
- - akumulátor má jen omezenou životnost
S nákupem jsem velice spokojena. Odžmolkovává velice dobře, výhodou je i dobíjení z el. proudem (nemusím stále dokupovat baterie).
- - síťové napájení
- - příjemný do ruky
- - dobře odžmolkuje
- - příznivá cena
- - nic
Určitě doporučuji. Hlavní výhodou je jistě síťové napajení a kvalitní odžmolkování. Návod je taky přehledný. Celkově výhodný nákup kvalitního českého výrobku.
- funguje přesně tak jak jsem předpokládala a jak má
- -
Výborný český výrobek, svetry mám jako nové!
Hodnotím ho vekrze kladně, skvělé je akumulátorové dobíjení.
- - napájení ze sítě i aku
- - snadná údržba
- - univerzální použití (svetry, úplety, čalounění ...)
Jsem maximálně spokojená. Oživili jsme několik svetrů, mikin, čepic a jiného oblečení, které již bylo téměř odsouzené k vyhození. Výsledek byl nad očekávání dobrý, některé kousky jsou opět jako navé. Zkusila jsem i ponožky a dětské punčocháče, ale na ty se musí velmi opatrně, aby se neprosekla dírka. Všem tento odžmolkovač DOPORUČUJI.
- dobijeci a skvele odzmolkovava
- obcas mi ujela ruka a byla z toho dirka
po predchozi zkusenosti bych si obejdnala uz jen tenhle
- Připojení do elektrické sítě!
- Velká plocha (nepižláte se s tím půl dne).
Naprostá spokojenost s výrobkem, kdybych si znova mohla vybrat zda tento či jiný, jednoznačně bych koupila opět tento.
- Levný
- Funkční
- Dobré ostří
- Na dvě AA baterie - ideální napájení
Bezproblémový, krásně funkční a dobře použitelný odžmolkovač. Za nízkou cenu v kamenném obchodě (80Kč) maximální spokojenost.
Žmolky seká fakt dobře a hezky je to smáčkne do tý malý nádoby, takže se jich tam vejde hodně.
Stejnej model asi vyráběj číňani i pro jiný značky, který to prodávaji levnějc.
Napájení je přes klasický tužkovky. Funguje stejně na alkalický, zinkouhlíkový, lithiový i nabíjecí Niklhybridmetalovky.
- Jednoduchá manipulace
- Krásně odstraní veškeré žmolky
Výrobek jsem si vybrala kvůli nízké ceně, mé očekávání splnil na 100%. Veškeré žmolky ve chvilce odstraní.
- rychlý
perfektní