Nejnovější recenze ze sekce Odžmolkovače
Funguje velice dobře
Funguje jak má velmi ráda doporučuji ☺️☺️☺️
- Jsem spokojená dobře čistí oblečení
- je spolehlivý
- perfektní , splňuje nad očekávání
HomePRO 5691
Přidáno: 18. února 2024
(naposledy upraveno 18. února 2024)
Zakoupeno v MůjAndílek.cz
- nízká cena
- vyrobeno z kovu a dřeva
- bez potřeby napájení
- ostré rohy, které mohou natrhnout látku (ale dají se zabrousit)
výrobek plní svou funkci, jen je třeba být opatrnější, aby člověk nepoškodil látku (hlavně jemnou)
- funguje jak má
- Malý zásobník na zmolky, kryt baterek i zásobník moc nedrží, a výkon také takový hodně průměrný
Výborný
s výrobkem jsem spokojená
HomePRO 5691
Přidáno: 7. února 2024
(naposledy upraveno 7. února 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- super, naozaj odstraňuje žmolky
- široký záber - kabát je odžmolkovaný za pár minút
- 2ks v balení
- nevhodný na členité materiály a dlhšie chlpy, ale to je vcelku pochopiteľné
- výborný výkon, neklesá napětí jako u bateriových odžmolkovačů, rychlý, šikovný do ruky
Funguje jak má.
spokojenost
- skladný
- levný
- zvládne odstranit všechny žmolky
Mám pořád v kabelce, hlavně v zimě, kdy nosím kabát a mám od šály občas žmolky a chloupky. Rychle a důkladně odstraní.
- Cena, pevnost výrobku , uchycení do ruky
- Po roce užívání, mohu 100 % potvrdit, ze bych produkt nedoporučovala oproti jiným, které jsem již vyzkoušela. Z mého pohledu kvalita nožů není dostačující, neodžmolkuje detaily jako jiný, díky tomu si tedy nic nezničite, občas se mi povedla dírka, ale dnes již také vyřešili ochranným krytem navic. Dále životnost baterie, po ročním užívání vydrží 5 minut, a nejhorší je to neustale vyklepavani zásobníku, kam se nic nevejde a jeste se díky tomu zasekavaji i noze. Takže musíte vse rozebrat. Kromě odolnějšího těla než má konkurenční Bravo, je tento předmět spíše na ozdobu nežli na praktické použití.
dobře čistí žmolky
- Pasuje do ruky
- Dobře se čistí
- Skvělý výkon a výsledek
- Celkem rychle se osekaná vlákna omotají kolem čepelí a zpomalují/zatěžují odžmolkovač
Zkoušela jsem na kalhotách - před dokončením jedné strany už odžmolkovač zněl jako kdyby musel hodně zabírat a při čištění jsem zjistila, že vlákna nejsou jen v nádobce, ale omotané i kolem rotační části s čepelemi. Pokud na to ale budu myslet a odžmolkovač častěji čistit, plní svůj účel.
- integrovaný akumulátor, USB-C nabíjení, dlouhá výdrž
- líbivý design (jiný oproti ostatním odžmolkovačům)
- zásobník na žmolky se hůř sundává
Práce s ním je jednoduchá a pohodlná. S trochou trpělivosti odstraní i hodně velké žmolky ze starších vlněných svetrů. Výsledek je vynikající.
Skvělý produkt, funguje parádně oblečení je jako nové.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »